tiistai 27. maaliskuuta 2012

Euphoria

Ahhh, tajusin tänää et nyt ollaan kohta huhtikuussa, sit on toukokuu ja Euroviisut! :)) JEE!
Oon tässä parin viikon ajan kuunnellu et mitä biisejä siel onkaa tulossa, ja nii, ei taida olla mikään ylläri, mikä maa onkaa mun suosikki, mut hei! Ruotsalaiset vaan osaa!


Toinen suosikkimaa on Saksa! Okei, myönnän, jos sen biisin ois esittäny joku muu kun toi, ei ois ehkä lähteny niin ku nyt! Kattokaa ny sitä, marry meeeeeeeeee! <3


Jeppis. Ois tässä vähä väsy, kello tulee vasta kahdeksan ja meitsi ois valmis jo nukkumaan, hih. Noo, onhan sitä herättykin aikaseen, et kai on iha sallittuaki.. Mutta ennen sitä aion kyllä palkita itteni Pepsi Maxilla päivän hyvästä treenistä, nam! :))

2 kommenttia:

  1. eksyin sun blogiiin ja vaikutat kyllä ihanalta ihmiseltä:) taianpa jäähä seurailemaan! ois muuten mielenkiintosta tietää että paljon oot pitkä ja paljon painat ja mikä on tavotepaino? vai meneekö liian henkilökohtaseks:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos ihana, kiva kuulla! :))
      Oon 169 cm pitkä, painan tällä hetkellä 66, eli aika paljon, varsinki ku en oo (vielä;D) mikää lihaskimppu. Jos joku tavotepaino pitäs keksiä, nii alle 60 ois kiva, mutta tavottelen ihan ensisijasesti sellasta kiinteetä ja lihaksikasta vartaloo :D Ja tunnetusti lihas painaa enemmän ku läski, et saa nähä tuunko ikinä painamaan alle 60.
      Mutta tervetuloa tänne jatkossaki! :)

      Poista

Kerro toki jotai:))