keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Vapaapäivä:)

Tänää oli ohjelmassa hiusten värjäys, varattiin enskun kaa yhteinen aika, oliki superkiva mennä sinne yhessä! :) Mulle laitettiin vähän tummempia raitoja, ja kyl ihan tykkään näistä!

Ennen...

Ja nyt;) 

Tuli siinä tuolissa istuttuaki sen kolme tuntia, mut kyl kannatti. Kampaajalta lähin suoraa käymää Kelalla, kävinki siellä oikeesti ekaa kertaa elämässäni :D Hah. Kaikilta oon kuullu kaikkia kauhutarinoita sieltä, et jonottamine kestää puol päivää, ja ne työntekijät on kauheita ym. No, ei siellä onneks kauaa menny, kerkesin vielä salillekin hyvin ennen laulutuntia.


Laulutunnilla meidän piti vetää tota ylläolevaa biisiä, mut onneks sain vaihtaa ton, siis toi ei vaa lähteny. Tylsä ja kumma biisi, sori ny vaa :D Ope sit suositteli mulle uudeks biisiks sellasta ku Romanssi. Se on Katariina ja Munkkiniemen kreivi -leffasta, vaikutti tosi hyvältä! Oikee lällärirakkauslaulu <3

Huomenna taas töihin, hohhoijaa. Ja sillon porukat häippäsee Pariisiin... Meidän pikkusempaa porukkaa (ja mua tietysti) tulee pappa siks ajaks vahtimaan, jee! :))

2 kommenttia:

Kerro toki jotai:))