lauantai 24. maaliskuuta 2012

Rinteessä!

Tänään käytiin mun siskon, Pihlan, kanssa laskettelemassa Häkärinteillä. Mulla ei itseasiassa oo vieläkää mitää käsitystä siitä, missä se Häkärinne oikee on, mutta siellä oltiin. Tää reissu oli Tikkakosken sosiaalitoimikunnan järjestämä, saatiin siis kyyti ilmaseks ja avusti ne vähän laskettelulipuissaki. Lähettiin heti aamusta, perillä oltiin kymmenen maissa. Siellä ekana huomasin ovessa ison lapun, missä luki "MTV3 kuvaa tänään täällä Häkällä ohjelmasarjaa "Suomessa on yritystä" klo 10-15 välisenä aikana." Juhuu, niin mun tuuria.. 

No mutta siis, ihan aluks mentiin tyypillisesti syömään:

 Pihlan eväät!

Mun eväät....
 
Lohduttaudun sillä, et on mullaki donitsipäivä sitten parin viikon päästä! Okei, kun oltii saatu masut täyteen, lähettii vuokraamaan meille lumilaudat! Se oli molemmille eka kerta, no okei oon joskus pienenä laskenu sellasella pikkulumilaudalla, mut sitä ei lasketa. Mentii aluks naperomäkeen laskee, ja joo, on se vaikeeta, huhhuh.. Päästiin onneks tunnin kestävään lautaopetukseen, jossa opittiinki vähäse, ja pääsin jopa parilla vikalla kerralla mäen alas kaatumatta, wuhuu! :D



No, lumilautailu riitti sit siltä erää, ja vaihettiin perus suksiin! Mut täytyy kyl sanoo et lumilauta voitti sukset 6-0!

Jooo...
 Annoin Pihlalle varmasti hirveen hyvää tekniikkaopetusta:D

Siel oli myös tälläsiä kavereita! "Hei onks tuol lampaita!" JES:D
 
No, nyt on päästy onnellisesti himaan, ja sauna on laitettu päälle. Sinne siis mars! :))

4 kommenttia:

  1. Hahaha ihanalta kuullostaa sun päivä ja oot super söpö<3

    VastaaPoista
  2. Toi kyltti ja heti perää toi sun asento pisti naurattaa iha helvetisti, kuin kaks marjaa :D ja joo piti aiemmi jo sanoo mut saitpa tän blogin si viimein tehtyä, yay! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitäpä:D Ja joo niinpä, vihdoin! :))

      Poista

Kerro toki jotai:))