torstai 12. huhtikuuta 2012

You're here in my heart

Heipäheii:)) Tän päivän mä alotin pyöräilemällä kuntopyörällä, tosin laiskana en jaksanu ku puol tuntia.. Ja osasyy oli myös se, että ajattelin kerranki valmistautua ajoissa, kun oon tunnetusti aina myöhässä. Niin tadaa! Enpä ollu tänää!
Eli oltiin menossa ihanien tytsyjen, Katin ja Hennan kans syömään Alibabaan ja leffaan kattoon Titanic 3D AH<3




Siellä Alibabassa (siis toi nimi on niin outo, oon siks karttanu koko paikkaa) tilasin Kebabia, ja voiku se oli hyvää! Maistoin myös Katin ja Hennan pasta-annoksia, ja neki oli namia. Siellä ei oo kyl ainakaa pahan hintaset ruoat, otan sen kyllä semmoseks vakkaripaikaks aina ku tekee mieli halpaa mutta hyvää ruokaa;)
Me mentiin istumaan sinne perähuoneeseen, ja siellä oli sellaset ihmeellisen näköset seinämaalaukset, ja mietittiin siinä, et se näyttää joltai teurastuspaikalta. Jos ite perustaisin ravintolan, ei kyllä kävis sellaset seinät mielessäkää!

Vesipiippu (ikkunalaudalla) 2hlö/5€ Jätettiin tälläkertaa välistä:D

<3 

 Ruuan jälkeen mä häippäsin käymään laulutunnilla, ja sit mentiinki yhessä sinne leffaan. Tykkään Titanicista ihan hullusti, vaikka sen on nähny sen sata ja miljoona kertaa. Ja vollotin tälläkin kertaa kaks ämpäriä täyteen.. Huhhuh.

Nää lasit on rakkaus. Not.
Kati väittää näyttävänsä Frankensteinilta, just paras :D:D

Että sellane ilta, tälläsiä sais olla useemminki! :)) Onneks muuten töistä soitettiin, et menisinkö huomenna sittenki iltavuoroon. Se sopikin sata kertaa paremmin ku aamu, saa nukkua vähän pitempään. Ku toi leffaki loppu vasta vähän ennen yhtätoista..

Ja niin.. Onkohan mun pakko? NO ON, mun on pakko linkittää vielä tän päivän biisi, ja mikä muukaan se vois olla, kuin My Heart Will Go on :D HAH! Niin jankattu, mut ihana, ja täydellinen siihen leffaan <3

4 kommenttia:

  1. No onneks tossa toisess kuvassa näytän jopa ihme kyllä ok:lta! :))

    VastaaPoista
  2. Aaaaa mikä kaunokainen oot <3 sun juttui on nii kiva lukee :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! <3 Sama sun, ootan aina millo oot postannu;)

      Poista

Kerro toki jotai:))